REDUCING TIME AND ENERGY CONSUMPTION IN THE PRODUCTION OF FODDER FROM MOLASSES WHEAT
https://doi.org/10.31677/2311-0651-2018-0-3-21-24
Abstract
Keywords
About the Authors
S. K. BolonchukRussian Federation
candidate of technical Sciences
I. V. Naumenko
Russian Federation
candidate of agricultural Sciences
A. I. Retain
Russian Federation
researcher
References
1. Аксенов В. В. Комплексная переработка растительного крахмалосодержащего сырья в России // Вестн. КрасГАУ. - 2007. - № 5. - С. 213-218.
2. Наноэкобиотехнология производства зерновых паток для животноводства: метод. рекомендации / К. Я. Мотовилов, О. К. Мотовилов, В. В. Аксенов В. В. [и др.]. - Новосибирск, 2015. - 60 с.
3. Совершенствование способа получения кормовой патоки из ИК облученного зерна пшеницы / С. К. Волончук, В. В. Аксенов, С. А. Дубкова, А. И. Резепин// Успехи современного естествознания. - 2015. - № 12. - С. 9-12.
4. Совершенствование технологии подготовки зерна пшеницы перед скармливанием животным / С. К. Волончук, В. В. Аксенов, И. В. Науменко, А. И. Резепин// Инновации и продовольственная безопасность. - 2018. - № 1. REFERENCES
Review
For citations:
Bolonchuk S.K., Naumenko I.V., Retain A.I. REDUCING TIME AND ENERGY CONSUMPTION IN THE PRODUCTION OF FODDER FROM MOLASSES WHEAT. Innovations and Food Safety. 2018;(3):21-24. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2018-0-3-21-24