QUALITY AND SAFETY OF FRESH FRUITS
https://doi.org/10.31677/2311-0651-2019-23-1-36-41
Abstract
About the Authors
E. A. CherniazovaRussian Federation
undergraduate student
A. A. Efremova
Russian Federation
undergraduate student
N. I. Naumova
Russian Federation
Doctor of Technical Sciences, Assistant Professor
References
1. Содержание пищевых волокон в различных пищевых продуктах растительного происхождения / Е. К. Байгарин, Ю. В. Ведищева, В. В. Бессонов [и др.] // Вопр. питания. - 2015. - Т. 84, № 5. - С. 15.
2. Кошелева О. В., Коденцова В. М. Содержание витамина С в плодоовощной продукции // Вопр. питания. - 2013. - Т. 82, № 3. - С. 45-52.
3. Осипов Г. Е. Биологические особенности сливы и селекционное решение проблемы сортимента Среднего Поволжья: автореф. дис. … д-ра с.-х. наук. - Мичуринск-Наукоград, 2011. - 44 с.
4. Шингисов А. У., Кантуреева Г. О., Еркебаева С. У. Исследование минерального состава и физико-химических показателей сливы сорта «Венгерка домашняя», культивируемой в южных регионах Казахстана// Успехи совр. естествознания. - 2014. - № 12. - С. 141-146.
5. Руководство по методам анализа качества и безопасности пищевых продуктов / под. ред. И. М. Скурихина, В. А. Тутельяна. - М.: Медицина, 1998. - 342 с.
6. Anderson R., Lukey P. T., Theron A. J. Ascorbate and cysteine-mediated selective neutralisation of extracellular oxidants during N-formyl peptide activation of human phagocytes // Agents and Actions. - 1987. - Vol. 20 (1/2). - Р. 77.
7. Burton G. W., Wronska, U., Stone L. Biokinetics of dietary RRR-tocopherol in the male guinea pig at three dietary levels of vitamin C and two levels of vitamin E. Evidence that vitamin C does not «spare» vitamin E in vivo // Lipids. - 1990. - Vol. 25. - Р. 199-210.
Review
For citations:
Cherniazova E.A., Efremova A.A., Naumova N.I. QUALITY AND SAFETY OF FRESH FRUITS. Innovations and Food Safety. 2019;(1):36-41. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2019-23-1-36-41