Preview

Innovations and Food Safety

Advanced search

FUNCTIONAL HIGH PROTEIN DRINK WITH CASEIN HYDROLYSATE AND PROTEIN FRACTIONS OF COLOSTRUM

https://doi.org/10.31677/2311-0651-2018-0-2-51-54

Abstract

The article is devoted to the development of functional high-protein drink for additional nutrition of people whose profession is associated with hard physical labor, or people who regularly exercise or bodybuilding, as well as for different categories of the population in order to correct and enrich their diet with high-value easily digestible protein.

About the Authors

В. Асафов
Всероссийский научно-исследовательский институт молочной промышленности ФГБНУ «ВНИМИ»
Russian Federation


Н. Танькова
Всероссийский научно-исследовательский институт молочной промышленности ФГБНУ «ВНИМИ»
Russian Federation


Е. Искакова
Всероссийский научно-исследовательский институт молочной промышленности ФГБНУ «ВНИМИ»
Russian Federation


References

1. Асафов В.А., Танькова Н.Л., Искакова Е.Л. Технологические аспекты получения функциональных продуктов молочного типа// Материалы междунар. науч.-практ. конф. ХI Междунар. выставка «Молочная индустрия - 2013».- М., 2013.- C. 88-90.

2. Искакова Е.Л., Танькова Н.Л. Использование молочной сыворотки в функциональном питании// Научное обеспечение молочной промышленности: сб. науч. тр. - М., 2012.- C. 101-102.

3. Нативное и ферментированное коровье молозиво как компонент продуктов функционального назначения / Т.Н. Головач, О.Г. Козич, В.А. Асафов, Н.Л. Танькова, Е.Л. Искакова, Д.М. Мяленко, Д.В. Харитонов, В.П. Курченко // Физиологические, биохимические и молекулярные основы функционирования биосистем: тр. Белорус. гос. ун-та.- 2014. - Т. 9, ч. 2. - 246 с. (Труды БГУ 2014, том 9, часть 2.

4. Анализ рынка и возможность использования растительных и молочных белков при производстве продуктов питания / В.А. Асафов, Н.Л Танькова, Е.Л. Искакова, А.Т. Борисов, Ф.Т. Диханбаева, Н.А. Аралбаев // Вестн. КазНИТУ. - 2017. - № 3 (121). - С. 133-137.


Review

For citations:


 ,  ,   FUNCTIONAL HIGH PROTEIN DRINK WITH CASEIN HYDROLYSATE AND PROTEIN FRACTIONS OF COLOSTRUM. Innovations and Food Safety. 2018;(2):51-54. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2018-0-2-51-54

Views: 148


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2311-0651 (Print)