Preview

Innovations and Food Safety

Advanced search

TRENDS OF MAIN AGRICULTURAL PRODUCTS IN NOVOSIBIRSK REGION

Abstract

The authors' attention drawn to rapid decline in the production of beef and milk in private farms of the population, caused by the prestige of the rural labor and lifestyle, lack of infrastructure sales, low purchase prices for agricultural products and the aging of the rural population.

About the Authors

С. Кириллов
Новосибирский государственный аграрный университет
Russian Federation


Н. Вахневич
Новосибирский государственный аграрный университет
Russian Federation


М. Вышегуров
Новосибирский государственный аграрный университет
Russian Federation


References

1. Сельское хозяйство в Новосибирской области: сб. по каталогу 8.12. - Новосибирск, 2012

2. Кириллов С.Л. Стратегические направления увеличения производства говядины в Новосибирской области // Вестн. НГАУ. - 2011. - №4 (20). - С 130-136

3. Всемирная торговая организация (ВТО) -http://www.economy.gov.ru/minec/activity/ sections/foreignEconomicActivity/wto/doc20111219_03

4. Торгово-промышленная палата РФ - http://tpprf.ru/ru/wto/wto_report_rus/


Review

For citations:


 ,  ,   TRENDS OF MAIN AGRICULTURAL PRODUCTS IN NOVOSIBIRSK REGION. Innovations and Food Safety. 2013;(2):126-132. (In Russ.)

Views: 118


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2311-0651 (Print)