Preview

Innovations and Food Safety

Advanced search

The Protection Of Population PROBLEM from using adulterated honey

https://doi.org/10.31677/2311-0651-2014-0-3-53-57

Abstract

Examines the history of falsification of honey and the current state of implementation falsifiable honeys in the markets and fairs. Provides guidance on how to prevent the sale of adulterated honey.

About the Author

В. Кашковский
Новосибирский государственный аграрный университет
Russian Federation


References

1. Кашковский В.Г. Новые сведения о созревании меда в гнезде // Пчеловодство. - 2007. - № 1. - С. 49-50.

2. Кашковский В.Г. Пчелиный мед в Кузбассе // Земля Кузнецкая. - Кемерово: Кн. изд-во, 1986. - С. 42-47.

3. Гранцон М.Э. Что мы знаем о меде? - Новосибирск: Зап.-Сиб. кн. изд-во, 1991. - 113 с.

4. Hager H. Pharmaceutishe central halte. - 1885. - S. 303.

5. Reate Archiv der Pharmacier. - 1889. - S. 273.

6. Зарин Э.Я. К вопросу о составе и значении эвкалиптового меда // Труды сельскохозяйственной бактериологической лаборатории. - 1914. - Т.5, № 20.


Review

For citations:


  The Protection Of Population PROBLEM from using adulterated honey. Innovations and Food Safety. 2014;(3):53-57. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2014-0-3-53-57

Views: 132


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2311-0651 (Print)