Preview

Innovations and Food Safety

Advanced search

THE ANALYSIS OF FOOD HAZARDS" HYDROBIONTS OF THE MARKET TODAY

https://doi.org/10.31677/2311-0651-2014-0-3-29-31

Abstract

Aquatic food dishes water products is a very useful feature on the dining table. However, few people remember that these products can be dangerous to health, and quality of water in stores, markets and restaurants are far from perfect.

About the Author

Д. Плотников
Сибирский университет потребительской кооперации
Russian Federation


References

1. Безвредность пищевых продуктов / под ред. Г.Р. Робертса. - М: Агропромиздат, 2009. - 288 с.

2. Ким Г.Н., Ким Н.И., Кушнирук А.А. Пищевая безопасность гидробионтов. - М: Моркнига, 2011. - 160 с.

3. Аспекты безопасности гидробионтов. - Владивосток: Дальрыбвтуз, 2013. - 180 с.

4. Опасности для здоровья от рыбы и морских продуктов // Кулинария. - 2013. - № 4. - С. 13-19.

5. Польза и опасность морепродуктов // Кулинария. - 2013. - № 6. - С. 11-16.

6. Соклаков В.В. Обеспечение безопасности и повышение качества продукции из гидробионтов. - СПб.: Русский регистр. - 2005. - С. 30-48


Review

For citations:


  THE ANALYSIS OF FOOD HAZARDS" HYDROBIONTS OF THE MARKET TODAY. Innovations and Food Safety. 2014;(3):29-31. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2014-0-3-29-31

Views: 184


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2311-0651 (Print)