Preview

Innovations and Food Safety

Advanced search

TECHNOLOGY FOR PROCESSING SHEEP WOOL IN THE INDIVIDUAL COMPANY OBTAINING MILLED PRODUCTS

Abstract

Using the ancient technology of manual labor in the manufacture of milled products contributes to the preservation of the tradition of making environmentally friendly and healthy products. The enterprise’s sphere of activity and can serve as an educational base for training specialists in the manufacture of felted products.

About the Authors

И. Дегтяренко
Новосибирский государственный аграрный университет
Russian Federation


И. Лапин
индивидуальное предприятие
Russian Federation


References

1. Дегтяренко И. В. Технология разведения романовских овец в условиях Сибири // Труды НГАУ. - Новосибирск, 2006. - Т. 2. - С. 56.

2. Инструкция о порядке проведения государственных закупок (сдачи и приема шерсти). - М., 2005. - С. 205.

3. Орлов И. М. Заготовка шерсти. - М.: Колос, 1976. - С. 179.

4. Основные показатели развития агропромышленного комплекса в Новосибирской области за 2012-2014 гг. - Новосибирск, 2015. - С. 321.


Review

For citations:


 ,   TECHNOLOGY FOR PROCESSING SHEEP WOOL IN THE INDIVIDUAL COMPANY OBTAINING MILLED PRODUCTS. Innovations and Food Safety. 2015;(3):59-64. (In Russ.)

Views: 164


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2311-0651 (Print)