Preview

Innovations and Food Safety

Advanced search

THE INFLUENCE OF ECOLOGICALLY SAFE MICROBIAL PREPARATIONS ON BIOLOGICAL ACTIVITY OF SOIL AND YIELD OF POTATO

https://doi.org/10.31677/2311-0651-2015--3-38-42

Abstract

Discusses the ability to control the yield of potatoes by application of microbial preparations EM-biotechnology. The results on the effectiveness of polybacterial of microbial agents on different potato varieties in different conditions of vegetation. The efficiency of bacterization of potato varieties of different maturity.

About the Author

Н. Наплекова
Новосибирский государственный аграрный университет
Russian Federation


References

1. Наплёкова Н. Н., Шатунова М. П. Эффективность биопрепаратов ЭМ-технологии на разных сортах картофеля // Материалы Междунар. науч.-практ. конф. «Высокоэффективные биотехнологии нового поколения в производстве экологически безопасных продуктов питания для населения». - Новосибирск, 2002. - С. 24-28.

2. Доспехов Б. А. Методика полевого опыта. - М.: Агропромиздат, 1985. - 351 с.

3. Посыпанов Г. С. Практикум по растениеводству. - М.: Колос, 2004. - 352 с.

4. Починок Х. Н. Методы биохимического анализа растений. - Киев: Наукова думка, 1976. - 333 с.

5. Наплёкова Н. Н. Почвенная микробиология: задания к лабораторным занятиям / Новосиб. гос. аграр. ун-т. - Новосибирск, 2004. - 48 с.


Review

For citations:


  THE INFLUENCE OF ECOLOGICALLY SAFE MICROBIAL PREPARATIONS ON BIOLOGICAL ACTIVITY OF SOIL AND YIELD OF POTATO. Innovations and Food Safety. 2015;(3):38-42. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2015--3-38-42

Views: 177


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2311-0651 (Print)