VETERINARY-SANITARY CHARACTERISTICS OF FOOD FOR DOMESTIC CARNIVORES
https://doi.org/10.31677/2311-0651-2018-0-3-155-160
Abstract
About the Authors
T. V. KurmakaevaRussian Federation
Candidate of Biological Sciences, Associate Professor
I. G. Seregin
Russian Federation
Candidate of Veterinary Sciences, Professor
A. B. Southkin
Russian Federation
Candidate of Biological Sciences
T. I. Yakovleva
Russian Federation
References
1. Ветеринарно-санитарная экспертиза кормов для плотоядных животных: учеб. пособие / И. Г. Серегин, Д. В. Никитченко, В. С. Касаткин, А. Л. Яцюта - М.: РУДН, 2006. - 135с.
2. Серегин И. Г., Боровков М. Ф., Карелина Е. А. Ветеринарно-санитарная экспертиза кормов. - М.: ЛИБРОКОМ, 2013. - 453 с.
3. Ветеринарно-санитарные нормы и требования к качеству кормов для непродуктивных животных. Нормы и требования № 13-7-2/1010: утв. указанием Департамента ветеринарии Минсельхозпрода РФ 15.07.1997.
4. ГОСТ Р 54954-2012. Корма и кормовые добавки для непродуктивных животных. Термины и определения. - М., 2013.
5. ГОСТ Р 55453-2013. Корма для непродуктивных животных. Общие технические условия. - М., 2013.
Review
For citations:
Kurmakaeva T.V., Seregin I.G., Southkin A.B., Yakovleva T.I. VETERINARY-SANITARY CHARACTERISTICS OF FOOD FOR DOMESTIC CARNIVORES. Innovations and Food Safety. 2018;(3):155-160. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2018-0-3-155-160