ORGANOLEPTIC QUALITY OF MEAT OF YAKUT BREED FOALS DEPENDING ON THE MORPHOLOGICAL COMPOSITION
https://doi.org/10.31677/2311-0651-2017-0-4-26-31
Abstract
About the Authors
В. ГомбоеваRussian Federation
Д. Плотников
Russian Federation
References
1. Абрамов А. Ф. Качество мяса якутской лошади - 3-изд., перераб. и доп./ - Якутск, 2005. - 36с.
2. Кривошапкин В.Г., Тимофеев Г. А., Степанов К. М. Якутская лошадь - источник, дарующий здоровье и долголетие - Якутск: ОАО «Медиа-холдинг Якутия», 2008. - 12 с.
3. ГОСТ 7269-2015. Мясо. Методы отбора образцов и органолептические методы определения свежести. - М., 2015.
4. ГОСТ 9959 Мясо и мясные продукты. Общие условия проведения органолептической оценки - М., 2015.
Review
For citations:
, ORGANOLEPTIC QUALITY OF MEAT OF YAKUT BREED FOALS DEPENDING ON THE MORPHOLOGICAL COMPOSITION. Innovations and Food Safety. 2017;(4):26-31. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2017-0-4-26-31