MEAT PRODUCTIVITY OF SOVIET MEAT AND HAIR SHEEP
https://doi.org/10.31677/2311-0651-2016-0-4-40-43
Abstract
Keywords
About the Author
И. ДегтяренкоRussian Federation
References
1. Гребенюк А. З. Производство баранины в тонкорунном овцеводстве. - М., 1980. - 85 с.
2. Лущенко А. Е. Качественное улучшение овец Сибири // Овцеводство. - 1982. - № 2. - С. 15.
3. Чамуха М. Д. Мясошерстное овцеводство в Сибири. - М.: Россельхозиздат, 1986. - С. 156.
4. Мороз В. А. Овцеводству нужна государственная помощь // Овцы, козы, шерстное дело. - 1998. - № 1. - С. 18-21.
Review
For citations:
MEAT PRODUCTIVITY OF SOVIET MEAT AND HAIR SHEEP. Innovations and Food Safety. 2016;(4):40-43. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2016-0-4-40-43