Preview

Innovations and Food Safety

Advanced search

MEAT PRODUCTIVITY OF SOVIET MEAT AND HAIR SHEEP

https://doi.org/10.31677/2311-0651-2016-0-4-40-43

Abstract

The article explores the results of cross-breeding of fine-wooled hair sheep with Siberian sheep of Soviet meat and hair breed. Their use is efficient for cross-breeding of sheep in the forest steppe of Novosibirsk region.

About the Author

И. Дегтяренко
Новосибирский государственный аграрный университет
Russian Federation


References

1. Гребенюк А. З. Производство баранины в тонкорунном овцеводстве. - М., 1980. - 85 с.

2. Лущенко А. Е. Качественное улучшение овец Сибири // Овцеводство. - 1982. - № 2. - С. 15.

3. Чамуха М. Д. Мясошерстное овцеводство в Сибири. - М.: Россельхозиздат, 1986. - С. 156.

4. Мороз В. А. Овцеводству нужна государственная помощь // Овцы, козы, шерстное дело. - 1998. - № 1. - С. 18-21.


Review

For citations:


  MEAT PRODUCTIVITY OF SOVIET MEAT AND HAIR SHEEP. Innovations and Food Safety. 2016;(4):40-43. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2016-0-4-40-43

Views: 178


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2311-0651 (Print)