Preview

Innovations and Food Safety

Advanced search

RESOURCE TECHNOLOGIES AS A FACTOR IN THE PRODUCTION COSTS OPTIMIZATION OF GRAIN

https://doi.org/10.31677/2311-0651-2016-0-2-38-40

Abstract

Achieving the projected growth rates of socio-economic development of the industry is possible if the transition to the use of new high-performance and resource-saving technologies.

About the Authors

О. Наконечная
Новосибирский государственный аграрный университет
Russian Federation


С. Костенко
Новосибирский государственный аграрный университет
Russian Federation


References

1. Митько О. А. Организационно-экономические проблемы и перспективы развития транспортно-логистического процесса зернового рынка // Финансовая школа. - 2015. - № 2 (3-5).

2. Леонова Н. Г. Место зернового рынка Новосибирской области в Сибирском федеральном округе и Российской Федерации // Дискуссия: политемат. журн. науч. публикаций. - 2013. - № 5-6 (35-36).

3. Ресурсосберегающие технологии: вложений меньше, рентабельность выше [Электрон. ресурс]. - Режим доступа: Agroobzor.ru/zem/a-142.html.


Review

For citations:


 ,   RESOURCE TECHNOLOGIES AS A FACTOR IN THE PRODUCTION COSTS OPTIMIZATION OF GRAIN. Innovations and Food Safety. 2016;(2):38-40. (In Russ.) https://doi.org/10.31677/2311-0651-2016-0-2-38-40

Views: 155


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2311-0651 (Print)